fvpbg

Strandlocaties

Het strandevenement kan plaatsvinden in verschillende badplaatsen langs de Nederlandse of Belgische kust. Dit sportieve of actieve bedrijfsuitje kan worden gerealiseerd in een hippe strandtent, een lekker lounge paviljoen of gewoon op een een gezellige strandlocatie. Een selectie van mogelijke strandlocaties vindt u hieronder. Tevens krijgt u een overzicht van de unieke mogelijkheden die deze locaties bieden.

Strandpaviljoen de Schelp

Egmond aan Zee, Strandpaviljoen de Schelp

Direct aan het gezellige dorpscentrum van Egmond aan Zee, op een van de mooiste stranden van Nederland, ligt strandpaviljoen 'de Schelp'. Sinds 1974 een bekende locatie op dit strand. Je kunt op het paviljoen heerlijk uit de wind zitten op het terras achter de glazen schermen. Binnen is er een gezellige bar en een open haard waar het met minder mooi weer ook heerlijk toeven is. Kiest u voor een borrel of een uitgebreid diner, alles is mogelijk. Je kunt hier op ieder moment van de dag lekker eten en drinken. Een prima plek voor strandliefhebbers dus!

Brochure I Terug naar boven

Strandlocatie de Deining Castricum

Castricum, Strandclub de Deining

Droom lekker weg in de lounge of geniet van een heerlijk diner. De grote ramen zorgen voor een weids zicht op de Noordzee. Als een van de weinige strandpaviljoens van de Nederlandse kust beschikt Deining ook over ramen aan de duin zijde om uw uitzicht nog unieker te maken. De achtertuin van Deining wordt gevormd door de bossen en duinen van Bakkum. Dit natuurgebied doet u onderweg al het dagelijkse vergeten. De combinatie van bos, duinen, strand en zee bied voor ieder wat wils. Ontspanning of inspanning.

Brochure I Terug naar boven

Strandclub WIJ

Scheveningen, Strandclub WIJ

Stranclub WIJ heeft met haar vele nominaties en prijzen de afgelopen jaren bewezen een locatie van topniveau te zijn aan de Scheveningse kust. Naast een indrukwekkende omgeving is Standclub WIJ de specialist op het gebied van alle denkbare vormen van eten en drinken. Strandclub WIJ is een unieke en vooral mooie locatie om uw strandevenement of dinerspel te beleven.

Brochure I Terug naar boven

Sun Sea Bar

Wijk aan Zee, Sun Sea Bar

Dit vrolijk aandoende blauw/witte paviljoen vindt u op het Zuiderbad van Wijk aan Zee. Het paviljoen, mede door zijn frisse kleuren, straalt eigen sfeer en life style uit. Het terras dat ingericht is met comfortabele lounge banken en de uit parasols creëren een relaxte en uitnodigende sfeer. Binnen vindt, u naast de knusse en gezellige bar, een grote leestafel en de riante serre geeft een prachtig uitzicht over de eigenzinnige Noordzee. Terwijl u geniet van de ongedwongen sfeer zorgt het enthousiaste personeel dat het de inwendige mens aan niets ontbreekt.

Brochure I Terug naar boven

Beachclub Tien

Zandvoort aan Zee, Beachclub Tien

Op het strand direct voor het centrum van Zandvoort vindt u Beach Club Tien. Een gezellige beach club voor jong en oud. Op het sfeervolle terras, met een capaciteit van ruim 300 zitplaatsen, geniet u tijdens warme zomerdagen van een drankje. Weer of geen weer: het team van Beach Club Tien staat garant voor een stralende vrije dag, een spetterend feest of een sportief evenement. Beachclub beschikt over een apart Beachhouse met privestrand wat zeer geschikt is voor strandevenement. Beach Club Tien is zee, rust, eigentijds, verrassend.

Brochure I Terug naar boven

Aloha Beach

Wijk aan Zee, Aloha Beach

Aan de Noordpier te Wijk aan Zee licht Aloha Beach. Een uitstekende locatie om uw strandevenement plaats te laten vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid en daardoor makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Aloha Beach staat garant voor een geslaagd strandevenement waar u nog lang over na zult praten met uw vrienden en/of collega's.

Brochure I Terug naar boven

Strandpaviljoen de Instuif

Wijk aan Zee, Strandpaviljoen de Instuif

Op het strand van Wijk aan Zee huist al meer dan 50 jaar strandpaviljoen de Instuif. De bijzondere locatie en de lekker relaxte sfeer maken het altijd een unieke plek om, met een drankje in de hand en met het zicht op de ondergaande zon, nog even te genieten van het strandevenement. Het strand van Wijk aan Zee is een breed strand en tevens hierdoor uitstekend geschikt voor strandevenementen.

Brochure I Terug naar boven

Branding Beachclub

Noordwijk aan Zee, Branding Beachclub

De Branding Beachclub is gevestigd aan de zuid boulevard in Noordwijk aan Zee, onderscheidt zich door haar eigentijdse, relaxte uitstraling. Branding Beachclub heeft bewezen een unieke en bijzondere locatie te zijn voor feesten en strandevenementen. Branding Beachclub heeft alle ingrediënten om een bijzondere sfeer te creëren: zon, zee strand, relaxte sfeer in een eigentijds omgeving met heerlijk eten en beachy tunes.

Brochure I Terug naar boven

Beachclub Offshore

Bergen aan Zee, Beachclub Offshore

Bij Beachclub Offshore kunt genieten van zon en zee, lekkere drankjes en goed eten. Op deze unieke locatie aan het zuidstrand van Bergen aan Zee kunt u lekker loungen op een van de terrassen met banken en fijne kussens. En als het buiten minder goed weer is wordt de kachel aangestoken en kunt u heerlijk binnen genieten met een lekker muziekje en verassende binnenactiviteiten. Beachclub Offshore heeft bewezen een geliefde locatie te zijn voor strandevenementen.

Brochure I Terug naar boven

Havana Beachclub

Rockanje, Havana Beachclub

Bij Havana Beachclub een strandevenement organiseren? Een goede keuze! Lekker feesten onder de ondergaande zon, lekkere muziek en een cocktail erbij. Het ware zomer gevoel! Er wordt een gedeelte van Havana Beachclub exclusief voor u gereserveerd. Hierbij hoort ook altijd de binnenzijde van Havana Beachclub, zodat als het weer niet mee mag zitten binnenactiviteiten verzorgd kunnen worden.

Brochure I Terug naar boven

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl