fvpbg

Brochure aanvragen

U kunt hier een digitale strandbrochure downloaden:

Het Strandevenement leent zich perfect voor een personeelsuitje, bedruifsuitje of bedrijfsevenement. Vraag de brochure aan voor een offerte op maat voor uw Strandevenement. In deze brochure kunt u de verschillende activiteiten en mogelijkheden vinden om te doen. Van diverse sportieve onderdelen tot trendy beach- en watersporten.

Aan deze brochure is een bevestigingsformulier gehecht. Via dit formulier kunt u het Strandevenement bij ons reserveren op een van onze strandlocaties.

Een selectie van mogelijke locaties vindt u op de strandlocatie pagina. U vindt hier ook een overzicht van de mogelijkheden die deze locaties bieden, inclusief bijbehorende arrangementen en moordprijzen.

Indien u een moordarrangement naar wens heeft uitgekozen, vult u het formulier a.u.b. zo duidelijk en compleet mogelijk in. Stuur dit formulier ingevuld en ondertekend retour via fax of via ons gratis antwoordnummer.

Wij raden u aan uw reservering eerst telefonisch af te stemmen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag, 09.00 - 17.30 uur. Kijk voor meer contactinformatie op de contact pagina.

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl