fvpbg

Strandevenement.nl

strandevenement feestvarken

De prachtige kust van Nederland, een geweldige belevenis op zich. Het strand, de ideale plaats om sportieve activiteiten te bedrijven en heerlijk te ontspannen. Samen met u organiseren wij een geweldige beachevent, teambuilding of beachparty op en rond het strand. U leert uw collega's eens anders kennen dan in de wandelgangen, achter bureau's of tijdens de lunchpauzes. Een compleet verzorgd strandevenement is te organiseren voor 10 tot circa 1000 personen.

Voor elk beachevent stellen we een programma samen waaraan iedereen mee kan doen en waarbij teambuilding voorop staat. Het programma wordt aangepast aan uw wensen en kan bij voorkeur in competitieverband worden afgewerkt. Tussenstanden van de diverse activiteiten en motiverende presentaties van ervaren begeleiders zorgen voor extra betrokkenheid en gezelligheid.

Onze beach-events worden mede door de mooiste strandlocaties van Nederland een onvergetelijke ervaring, waardoor veel organisaties ervoor kiezen het strandevenement jaarlijks op de agenda te zetten.

Mogelijkheden Strandactiviteiten

Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden.

beach volleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal, de bekendste beach sport. Officiƫle speelvelden gecombineerd met een spannend speelschema en goede begeleiding zorgen voor een geweldige strandbeleving.

ultimate frisbee

Ultimate-frisbee

Deze razendsnelle sport combineert elementen uit voetbal, rugby en basketbal. Het is een non-contact sport waarbij vooral samenwerken, spelinzicht en snelheid een grote rol spelen.

watersporten

Watersporten

Het is een kunst om op een 5-persoonsbanaan te blijven zitten. De motorboot-piloot doet er in ieder geval alles aan om je een nat pak te bezorgen. Perfect te combineren met avontuurlijke watersporten zoals: Golfsurfen, bodyboarden, waveskiƫn, catamaran zeilen etc..

zand sculpturen

Workshops

Wij organiseren originele sportieve workshops zoals oosterse vechtkunst, beach aerobics, commando training of strandzeilen. Hiernaast organiseren wij diverse andere workshops. U kunt hierbij denken aan percussie of saxofoon sessies, schilderen, graffiti, zandsculpturen bouwen, beachsurvival of "gewoon" een spannende zeskamp.

Mogelijkheden Catering

Hieronder een greep uit de diverse mogelijkheden.

barbecue bbq

Barbecue

In samenwerking met de diverse standlocaties bieden wij u compleet verzorgde barbecue-arrangementen. Laat u zich tropisch verwennen of heeft u liever een luxe vleesassortiment? U ontvangt van ons, afgestemd op uw budget en eventueel gekozen thema, de mogelijkheden per locatie.

beach lunch

Lunch

Uw strandevenement aanvangen met een heerlijke lunch? Een goed idee! Van fruitbar tot club sandwich, van gedekte tafel tot lunchpakket in de bus. Onder het genot van een door u samengestelde lunch, kunnen uw gasten zich perfect voorbereiden op het evenement.

drank arrangement

Drankarrangement

Voor, tijdens en na uw inspanningen verzorgen wij uiteenlopende drankarrangementen. Bij het gewenste programma maakt u een keuze uit de mogelijkheden.

cocktail drank

Borrel/cocktail

Tussen de activiteiten door is er tijd voor een ontspannende cocktail of zomerse sangria, indien gewenst geserveerd met diverse hapjes/tapas.

Mogelijkheden Entertainment

Aanvullende acts, artiesten en/of presentaties kunnen deel uitmaken van uw programma. Of u zich nu maximaal wilt ontspannen of juist een boodschap wilt communiceren tijdens het evenement, afhankelijk van uw doelstelling stellen wij een voorstel voor u samen.

dj

DJ

Heerlijke muziek op het strand of tijdens uw diner en feestavond mag zeker niet ontbreken. Wij verzorgen DJ's voor alle doelgroepen.

live beach band

Bands/Acts

Van bekende topacts tot zingende zeemeermin. Ons kantoor heeft goede betrekkingen met nationale en internationale artiesten. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

acteurs

Acteurs

Acteurs kunnen spelonderdelen begeleiden en/of acts verzorgen tijdens de feestavond. Door het inzetten van acteurs kunt u uw gasten veelzijdig verrassen.

motivatie sprekers

Sprekers/motivatie trainers

Het strandevenement kunt u aangrijpen om uw bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren. (Voormalig) topsporters vertellen hun verhaal en motiveren uw personeel. Gastsprekers introduceren met verve uw nieuwste product of dienst.

Tab 4

Some content

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl